Duncan’s Ride

De vlag van Duncan wapperde al vroeg op het terrein van Lans, de tomatenkwekerij van Jan en Marion van Marrewijk aan de Willemspolderweg. Voor negen uur werd alles in gereedheid gebracht om de motorrijders te ontvangen. Onder het genot van koffie met wat lekkers was het al snel een gezellig weerzien. 
 
De motorrijders die zich hebben opgeven voor de tocht komen uit verschillende plaatsen in het land. Zelfs vanuit Duiven, Maarssen , Kesteren en Hove (België) wordt er meegereden met Duncan’s ride. Ook een aantal motorrijders die tijdens de Roparun met Pinksteren op het parcours rijden waren aanwezig. Deze motorrijders zijn belangrijk voor de veiligheid op de route tijdens de Roparun. Een warm welkom voor deze mannen en natuurlijk is dit een foto waard.
 
Om 10:00 begint de tocht en Bianca heet alle motorrijders welkom. 
Een mooi opkomst van 125 motorrijders. 
De eerste keer dat deze tocht werd gereden was Duncan erbij en vlagde hij de motorrijders weg. Marcel de vader van Duncan, die samen met zijn vrouw Brenda nu voor de vijfde keer de motorrijders wegvlagt, geeft aan hoe bijzonder zij het vinden dat Duncan zijn naam aan de tocht verbonden is. Dit zorgt er mede voor dan Duncan niet vergeten wordt. 
 
De lunch wordt door Restaurant Dintelmond verzorgd op locatie. 
Rond een uur of 12 rijden de eerste motorrijders het terrein van het trammuseum in Ouddorp op. Een heerlijke lunch waarbij ook een kijkje genomen kon worden in het museum. 
 
In de middag eindigt de tocht traditiegetrouw bij restaurant Dintelmond. Onder het genot van een hapje en drankje wordt er nagenoten van de tocht. Een geslaagde dag, welke € 4.050,- heeft opgebracht.

Geplaatst in Nieuws.